Avui ha estat un dia de pluja. Ja portem 2
dies així i la veritat és que convenia molt. Amb tant pluja no hem pogut sortir de casa, encara sort que
l'Etna ha dormit una estona i m'ha
servit per posar-me a la cuina i fer el que més m'agrada, cuinar. Això sí, com
que ja imaginava que no seria una
dormida gaire llarga, he pensat que tenia que fer una cosa ràpida. He mirat per
la nevera quin ingredients tenia i què podia fer. Al veure el paquet de
formatge parmesà he pensat ràpidament que podia fer unes piruletes de formatge.
Bona idea! una cosa perfecte pel temps que tinc. Les piruletes són fàcils de fer,
ràpides i molt originals.
Piruletes de formatge
Ingredients:
Formatge parmesà en pols (grana padano)
Sèsam
Opcional:
Llavors de rosella
Bacó
Pernil dolç
Què necessitem?
Pals de fusta per a fer broquetes
Paper de forn
Forn
Pre-escalfem el forn a 200ºc
Posem el paper de forn a l'assafata
Fem petites muntanyes de formatge, posem el
pal de fusta al mig i a sobre i posem una mica més de formatge. Jo hi he afegit sèsam per sobre. El sèsam conté propietats nutricionals, preventives i curatives de gran importància.
Hem de guardar
una separació d'uns 4 cm entre piruleta i piruleta. Al posar-ho al forn es
desfà una mica i es podrien enganxar una amb l'altra si les posem molt juntes.
Fornegem durant uns 10 min o fins que veiem que el formatge s'ha fos.
Deixem refredar i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada