divendres, 3 de maig del 2013

Pecats de maduixa


Ja que s'acosta el bon temps i les bones maduixes, us proposo unes postres, fàcils, originals i amb molt de gust.


Aquests és un caprici saludable i poc pesat, perquè hi ha nata i xocolata però en poca quantitat i la base de la recepta continu sent la fruita. El gust dolç d'aquests ingredients redueix l'acidesa pròpia de la maduixa i la fa més apetitosa.

A més les maduixes són riques en vitamina C i àcid cítric, un bon desinfectant per a l'organisme



PECATS DE MADUIXA


Són molt senzilles de fer i quedareu d'allò més bé.





Ingredients:

  • Nata
  • xocolata per fondre tipus Nestlé postres.
  • Maduixes
Pas a pas:


Renteu bé les maduixes i els hi tallem la part de les fulles, de manera que quedin planes perquè s'aguantin bé.

Desfem la xocolata al bany maria. Un cop tenim les maduixes sense gens d'aigua del rentat, (l'aigua que quedi a les maduixes no deixarà que la xocolata s'enganxi bé) les mullem a la xocolata que quedin tacades de xocolata més o menys per sota de la meitat. (veure a la imatge)

Les anem col·locant sobre un paper de forn o un silpat.

Si ho preferim o fa molta calor les podem posar a la nevera perquè la xocolata quedi dura.

Un cop veiem que la xocolata ja no brilla i ja està totalment enganxada a la maduixa les preparem amb una safata apunt per servir.

Amb una mànega pastissera anem decorant les maduixes una per una. Posant una mica de nata pel damunt.

Finalment si es vol es pot acabar de decorar amb formes fetes amb xocolata o posant per sobre la nata una mica de crocant o festucs.